HVEM ER MURERMESTER GRANIT?

Leder du efter et murerfirma, som arbejder uden overenskomst, og drives af ikke-uddannede håndværkere? Så er det ikke os, du skal kontakte. 

Murermester Granit APS drives af den 30-årige uddannede murer Granit, som har 15 års erfaring inden for murerbranchen. Granit er udlært hos Rene Godthåb, og har efterfølgende arbejdet for flere etablerede murerfirmaer. Senest var han hos Øens Murerfirma, inden han sprang ud som selvstændig, og stiftede firmaet Murermester Granit APS. I løbet af de 15 år har Granit bla. arbejdet med fredede bygninger, hvilket er for de specielt udvalgte. 

I egen virksomhed har Granit, efter blot ét år som selvstændig, allerede hyret to fuldtids murersvende, samt én lærling, og med navnet Murermester Granit lægger Granit selv navn til virksomheden. Granit går højt op i, at hans personale får den korrekte uddannelse, samt at de arbejder med stor faglig stolthed og taler flydende dansk. For Granit er det også vigtigt, at omverdenen kan se, hvor seriøs en virksomhed han driver, og at der altid leveres kvalitet, når Murermester Granit udfører en opgave, under danske vilkår og uden mulighed for, at ende i efterfølgende problemer.    

kvalitets-ikon

BEDSTE KVALITET

Vi leverer murerarbejdet af højeste kvalitet. Vi er uddannede, og vores erfaring går langt tilbage. Derfor kan vi sikre, at du får murerarbejde af bedste kvalitet, når du vælger Murermester Granit

murerske-ikon

LEVERER HVER GAGN

Uanset om du skal have udført renoveringsarbejde, flisearbejde, eller om du skal have lavet en tilbygning, står vi klar til at hjælpe dig. Vi leverer hver gang – og vores kunder er glade.

anmeldelses-ikon

BEDSTE ANMELDELSER

Glade kunder er det vigtigste for os, og derfor er vi glade for anmeldelser. Hvis du vil vide, hvad vores kunder siger om os, kan du læse vores anmeldelser, som er nogle af de bedste inden for feltet.

Vi Giver Tilbage til samfundet

Vi tror på samfundsansvar og derfor er det vigtig for os at give tilbage til samfundet så godt vi kan. Vi er derfor stolte over at kunne bidrage til dem, der har brug for det. 

Vi støtter bl.a. Knæk Cancer, Danske Hospitalsklovne og Ældre Sagen.