Renovering af badeværelse

Hvis du står og skal igang med en renovering af badeværelset, skal du vælge os. Vores dygtige murere sørger for, at dit badeværelse får et lækkert og flot look – præcis som du vil have det!

Renovering af badeværelse hos murermester Granit

Går du med et ønske om, at få renoveret badeværelset? Der er mange forskellige løsninger og måder, at udføre badeværelsesrenovering på. Hos Murermester Granit er vi klar til at rådgive og hjælpe dig med renoveringen, og selvfølgelig er klar til, at hjælpe med at udføre kvalitetsmurerarbejdet til dit badeværelsesprojekt. Især på badeværelset er det vigtigt, at alt håndværk er, som det skal være – og at de rigtige løsninger vælges. Badeværelset er et vådrum, hvor der derfor skal tages visse forholdsregler for, at sikre et godt resultat. Vi sørger både for vådrumssikring og kvalitetssikring, så resultatet bliver lige som ønsket. Det typiske murerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelse indebærer flisearbejde og pudsning af vægge og gulve. Uanset hvilke løsninger du ønsker, er vores uddannede håndværkere klar til, at udføre opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi hjælper også gerne, hvis du har anderledes ønsker til dit badeværelsesprojekt, der involverer murerarbejde. Intet er umuligt, grib telefonen og giv os et kald, så tager vi en snak om det.

Badeværelse renovering der gør en forskel

Hos Murermester Granit har vi altid dine ønsker i fokus, når vi arbejder. Det er kun på denne måde, vi kan skabe tilfredse kunder – og det er det, vi vil. Hvis du vælger Murermester Granit til at udføre din badeværelsesrenovering, får du: perfekt murerarbejde, stor ekspertise inden for feltet, uddannede murere med meget erfaring, professionalisme og – ikke mindst – et supergodt færdigt resultat. Murermester Granit hjælper dit badeværelsesprojekt på rette vej med forudgående kvalitetssikring og murerarbejde af højeste kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at du får det badeværelse, du drømmer om; et funktionelt badeværelse med det rette look. Vi hjælper både med rådgivning og udførsel af arbejdet, så du får de løsninger, der er bedst for dig. Hvis du mangler hjælp til din badeværelsesrenovering, skal du blot kontakte os for at fortælle om dine ønsker og få et prisoverslag. Det er ganske uforpligtende.

Har du andre renoveringsprojekter, så hjælper vi også gerne her. Læs mere om vores arbejde omkring renovering af hus og lejlighed

Vi udfører bl.a. følgende opgaver

Ole og Tove's BADEVÆRELSE

Efter en større vandskade valgte vi, at få lavet en badeværelsesrenovering. Det var et større projekt, som krævede meget arbejde, som vi ikke selv kunne overskue, og heller ikke kunne have klaret selv. Derfor valgte vi at få hjælp, og til dette valgte vi Murermester Granit. Granit og hans folk var fra starten meget professionelle, og kommunikationen gled smertefrit gennem hele processen. Vi følte, at der blev lyttet til alle vores ønsker, og vi fik de løsninger vi ønskede, selvom nogle af dem var lidt særprægede. Vandskaden havde gjort renoveringsarbejdet meget omfattende, men alligevel var Murermester Granit meget hurtigere, end vi havde forventet. Det betød, at vi ikke boede i byggerod i længere tid end højst nødvendigt, hvilket blev værdsat i en situation med to små børn i husstanden. Murermester Granit gik til opgaven med stort gåpåmod, og resultatet blev bedre, end vi kunne have forestillet os. Vi kan varmt anbefale Murermester Granit til renovering af badeværelse.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du se det på Trustpilot. Se vores glade kunders anmeldelser på Trustpilot her.

Besøg os på vores Facebookside og se de anmeldelser, vores kunder har skrevet – blandt andet om vores arbejde med badeværelsesrenovering.

Se alle vores anmeldelser på Google her og læs mere om, hvad vores kunder siger om os og vores arbejde.