Renovering af badeværelse

Hvis du står og skal igang med en renovering af badeværelset, skal du vælge Murermester Granit. Vores dygtige murer sørger for, at dit badeværelse får et lækkert og flot look, lige som du vil have det

Renovering af badeværelse hos murermester Granit

Ønsker du at renovere dit badeværelse? Der er mange forskellige løsninger og måder at udføre badeværelsesrenovering på. Hos Murermester Granit er vi klar til at rådgive og hjælpe dig med renoveringen, ligesom vi er klar til at hjælpe med at udføre kvalitetsmurerarbejdet til dit badeværelsesprojekt. Især på badeværelset er det vigtigt, at alt håndværk er, som det skal være – og at de rigtige løsninger vælges. Badeværelset er et vådrum, og derfor skal der tages visse forholdsregler for at sikre et godt resultat. Vi sørger både for vådrumssikring og kvalitetssikring, så resultatet bliver, som du ønsker. Det typiske murerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelse indebærer flisearbejde og pudsning af vægge og gulve. Uanset hvilke løsninger, du ønsker, er vores uddannede håndværkere klar til at udføre opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi hjælper også gerne, hvis du har anderledes ønsker til dit badeværelsesprojekt, der involverer murerarbejde. Intet er umuligt, grib telefonen og giv os et kald.

Badeværelse renovering der gør en forskel

Hos Murermester Granit har vi altid dine ønsker i fokus, når vi arbejder. Det er kun på denne måde, vi kan skabe tilfredse kunder – og det er det, vi vil. Hvis du vælger Murermester Granit til at udføre din badeværelsesrenovering, får du: perfekt murerarbejde, stor ekspertise inden for feltet, uddannede murere med meget erfaring, professionalisme og – ikke mindst – et supergodt færdigt resultat. Murermester Granit hjælper dit badeværelsesprojekt på rette vej med forudgående kvalitetssikring og murerarbejde af højeste kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at du får det badeværelse, du drømmer om; et funktionelt badeværelse med det rette look. Vi hjælper både med rådgivning og udførsel af arbejdet, så du får de løsninger, der er bedst for dig. Hvis du mangler hjælp til din badeværelsesrenovering, skal du blot kontakte os for at fortælle om dine ønsker og få et prisoverslag. Det er ganske uforpligtende.

Har du andre renoveringsprojekter, så hjælper vi også gerne her. Læs mere om vores arbejde omkring renovering af hus og lejlighed

Vi udfører bl.a. følgende opgaver

  • Helt nyt badeværelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Renovering og ombygning af badeværelse
  • Nyt toilet, nyt bad, ny håndvask mm.
  • Lægning af fliser på gulve og vægge

Ole og Tove's BADEVÆRELSE

Efter en større vandskade valgte vi at få lavet en badeværelsesrenovering. Det var et større projekt, som krævede meget arbejde. Det kunne vi ikke overskue, og vi ville heller ikke have kunnet klare det selv. Derfor valgte vi at få hjælp, og til dette valgte vi Murermester Granit. Murermester Granit var fra starten meget professionelle, og kommunikationen gled smertefrit gennem hele processen. Vi følte, der blev lyttet til vores, til tider lidt specielle, ønsker, og vi fik de løsninger, vi ønskede. Vandskaden havde gjort renoveringsarbejdet meget omfattende, men alligevel var Murermester Granit meget hurtigere, end vi havde forventet. Det betød, at vi ikke boede i byggerod i længere tid end højst nødvendigt, hvilket blev værdsat med to små børn i husstanden. Murermester Granit gik til opgaven med stort gåpåmod, og resultatet blev bedre, end vi kunne have forestillet os. Vi kan varmt anbefale Murermester Granit til renovering af badeværelse.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du se det på Trustpilot. Se vores glade kunders anmeldelser på Trustpilot her.

Besøg os på vores Facebookside og se de anmeldelser, vores kunder har skrevet – blandt andet om vores arbejde med badeværelsesrenovering.

Se alle vores anmeldelser på Google her og læs mere om, hvad vores kunder siger om os og vores arbejde.