Renovering af hus og lejlighed

Har du et hus eller en lejlighed, der trænger til en renovering?
Vi klarer alle former for renovering af hus og lejlighed. 

Renovering af hus eller lejlighed

Når et større projekt skal laves, bliver det ofte betegnet som en renovering. En renovering kan både indbefatte renovering af flere rum, et enkelt rum eller hele boligen. En udvendig renovering omfatter ofte en opfriskning af ydermuren, uanset om den er muret eller pudset op. Omfugning og forebyggelse af fugtskader er altså også ofte en del af et renoveringsprojekt. 

Det kan være en god idé, at få hjælp til renoveringen, idet projektet kan være både uoverskueligt og håndværksmæssigt svært at udføre, uden en håndværker baggrund. Hvis du vælger os til opgaven, er du sikker på, at du får den rigtige service, og at arbejdet bliver udført til perfektion. Hos Murermester Granit kan vi hjælpe dig med alt fra renovering af hus til renovering af lejlighed – og dette indbefatter alle de renoveringsprojekter, dette måtte indeholde. Vores murere er alle uddannede og har stor erfaring inden for renoveringsprojekter af både større og mindre karakter.

Hvorfor vælge Murermester Granit til jobbet?

Hvis du vælger Murermester Granit til at udføre dit renoveringsarbejde, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af uddannede murer. Derudover kan du være sikker på, at du bliver hørt i renoveringsprocessen; vi lytter til dine ønsker og behov. Vores håndværksmæssige erfaring er stor, og derfor laver vi alt fra renoveringsarbejde til flisearbejde til perfektion. Det er det, der sikrer glade kunder. Vi er stolte håndværkere, og derfor er det håndværksmæssige vores første prioritet; du kan altså være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, så du ikke risikerer at skulle lave arbejdet om efter kort tid. Uanset om vores flisemurer lægger fliser på et badeværelse, eller vi står i spidsen for et stort renoveringsprojekt, garanterer vi tilfredshed. Kontakt os for at høre nærmere og få en pris på dit renoveringsprojekt.

Vi laver også tilbygninger. Læs mere om vores arbejde omkring tilbygningsprojekter

Herunder er eksempler på renoveringsopgaver vi udfører

FAMILIEN HENRIKSENS RENOVERING

Da vi havde købt vores nye lejlighed ville vi have renoveret stuen, da vi havde nogle specielle ønsker til, hvordan det skulle se ud. Vi ville gerne have spotlights i loftet, samt have ændret overgangen fra stuen til køkkenet. Dette krævede et større arbejde for nogle dygtige murer, da ønskerne var specielle. Vi valgte Murermester Granit til opgaven, og deres håndværk var lige, som det skulle være. Vi gik fra en almindelig stue med en slidt og kedelig overflade til at have en lækker stue, der er moderne og indbydende. Renoveringen har gjort en kæmpe forskel – både for udseendet, men også for lyset i stuen og køkkenet. Vi har været yderst tilfredse med Murermester Granit, og det arbejde, der blev lavet, og derfor vil vi også varmt anbefale dem til renoveringsarbejde af enhver art. Vi er sikre på, kvaliteten i håndværket gælder, uanset om der er tale om renovering af en lejlighed eller generel renovering.

FÅ EN VURDERING OG TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Hvad synes vores kunder om vores arbejde? Det kan du finde ud af ved at læse vores anmeldelser på Trustpilot.

På vores Facebook side kan du læse mere om, hvad vores glade og tilfredse kunder synes om vores renoveringsarbejde.

På Google har vores kunder skrevet anmeldelser, du kan læse for at få et indblik i, hvad vores kunder siger om vores arbejde.