Tilbygning til hus

Skal du bruge ekstra plads? Så kan Murermester Granit hjælpe med en tilbygning til dit hus. Du får en billig tilbygning, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Billig tilbygning til hus

Det kan være svært at nøjes med den plads, der hører med til boligen. Et værelse ekstra eller nogle flere kvadratmeter kan blive en nødvendighed, eller det kan være en mulighed, som man ikke vil takke nej til. Det kan dog sommetider være svært at skabe et ekstra værelse ud fra den nuværende plantegning af boligen. Hvis dette er tilfældet, eller hvis flere kvadratmeter ønskes, er en tilbygning til huset måske den rette løsning for dig. Når vi laver en tilbygning til et hus, bygger vi til det nuværende, så du får flere kvadratmeter og flere rum. Tilbygningen laves efter dine ønsker og behov, så du kan være sikker på, du bliver tilfreds med resultatet. En tilbygning til et hus er noget af det, vi er specialister i – og derfor gør vi også altid vores ypperste for, at du ender med et resultat, som du kan være glad for og tilfreds med. Når du er tilfreds, er vi det også.

Her er 3 gode grunde til at lave en tilbygning:

Når Murermester Granit laver tilbygning til hus

Hos Murermester Granit laver vi tilbygninger af højeste kvalitet. Vi sørger for altid at matche vores arbejde med dine ønsker gennem en professionel og god kommunikation med dig. Hvis du ønsker en kvalitetstilbygning udført af erfarne håndværkere, kan du altså trygt vælge os til at løse opgaven. Vi hjælper med mange forskellige former for tilbygninger. Blandt andet hjælper vi med tilbygninger i husets facade, ligesom vi også kan hjælpe med forskellige ombygninger. Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en god pris på din tilbygning ud fra dine ønsker og behov. En billig tilbygning skal også være en kvalitetstilbygning – og det går vi ind for hos Murermester Granit; vi skruer aldrig priserne i vejret. Kontakt os derfor gerne for at få et prisoverslag på din opgave. Det er ganske gratis og ganske uforpligtende. Vi renoverer også huse og lejligheder. Læs mere om vores arbejde omkring renovering af hus og lejlighed

Herunder er eksempler på tilbygningsopgaver vi laver:

Ekstra plads til Olsen'erne

Med stor hjælp fra Murermester Granit, fik jeg udført en ny tilbygning til mit hus. Min oplevelse var, at der blev gjort alt for at imødekomme vores egne ønsker til tilbygningen af huset. Dette skete med god rådgivning og vejledning fra Murermester Granit, der ofte kom med gode forslag, hvis vi var i tvivl om materialevalg og lignende. Dette betød, at vi faktisk ændrede nogle af vores beslutninger, og det er vi rigtig glade for, at vi gjorde den dag i dag, hvor tilbygningen står færdigt. Vi fik udvidet med et værelse, der blev tilbygget til vores søn, som er kommet i teenageårene. Hele familien er utrolig glade for det nye rum, som har givet mere plads til os i resten af huset. Under byggeriet skabte det stor værdi for os, at vi kunne være sammen som familie i stedet for at skulle bruge for meget tid på tilbygningen. Prisen kan vi heller ikke klage over. Det blev en billig tilbygning, og den står skarpt, som den skal.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Se alle anmeldelser fra vores glade kunder på Trustpilot her. Skriv også gerne din egen anmeldelse, hvis du har gjort brug af vores arbejde. 

Se vores Facebookside, og se alle vores anmeldelser fra tilfredse kunder her. Følg med på siden og hold dig opdateret.

Se alle anmeldelser, vores kunder har givet os på Google, her. Tilfredse kunder er et vidnesbyrd om, at vi leverer perfekt murerarbejde.